Steun Rust op Rhijnhof

De Stichting is altijd op zoek naar vrijwilligers. Heeft u zin om mee te helpen met bijvoorbeeld grafschoonmaak, informatiebijeenkomsten, donatieacties, het juridische werk of in het bestuur? Wij horen het graag.


Misschien denkt u aan een actieve bijdrage waarvan de Stichting niet weet dat dat handig is voor de Stichting. Laat het ons weten! Daar staan wij als stichting natuurlijk altijd voor open.


Help mee en e-mail ons uw gegevens naar info@rustoprhijnhof.nl


Alvast bedankt!


U kunt ook een donatie doen! Uw bijdrage is nodig voor de activiteiten van de stichting en wordt daarom bijzonder gewaardeerd.


U kunt uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL 38 INGB 0007 0998 33 t.a.v. Stichting Rust op Rhijnhof.


Bij een donatie van € 25 of hoger krijgt u als dank deze onderstaande lantaren met lichtje. Het lichtje brandt drie dagen en wij kunnen het aansteken op een plek van uw keuze. U dient dan wel even bij de omschrijving aan te geven bij welke naam wij dit lichtje kunnen branden. U kunt dit ook mailen. Wat u makkelijker vindt.

Vergeet u niet aan te melden voor de nieuwsbrief. Op die manier blijft u op de hoogte!

U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Heeft u naar aanleiding van deze website nog vragen of suggesties? Mail dan gerust naar info@rustoprhijnhof.nl, Stichting rust op Rhijnhof Copyright 2015-2021