Contact Rust op Rhijnhof

Het huidige bestuur bestaat uit:

"Als antropoloog en Leidenaar bekijk ik de laatste ontwikkelingen op Rhijnhof met argusogen.Leiden is sinds kort in staat trots te zijn op haar cultuurhistorisch verleden. Leiden is up-coming. Het is belangrijk dat de plannen op Rhijnhof hierop aansluit. Dit is nu niet het geval."

"Ik ben aanspreekpunt voor de bezoekers van Rhijnhof, contactpersoon voor onze partners en verantwoordelijk voor de donaties en sponsoring,"

"Een begraafplaats moet voor mij iets sacraals hebben. Een plek van rust en bezinning zodat je herinneringen boven kan halen met familieleden of dierbare vrienden en kennissen en het geeft je een goed gevoel dat zo een plek er is. Ik doe daarom graag de juridische zaken en beheer van de website bij deze stichting."

Vacatures


Wij zijn op zoek naar extra bestuursleden voor de volgende functies;


1, Begeleiden gemeentelijke inspraakprocedure(s)


2, Onderzoek beleving bezoekers van de begraafplaats (mag ook stage)


3, Begeleiden uitingen Stichting Rust op Rhijnhof


U kunt direct een e-mail aan een van de bovenstaande namen sturen door op de naam te klikken. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier en dan neemt vanzelf iemand van ons contact met u op.

We horen graag van u.

 
 
 
 
 

* verplichte velden

U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Heeft u naar aanleiding van deze website nog vragen of suggesties? Mail dan gerust naar info@rustoprhijnhof.nl, Stichting rust op Rhijnhof Copyright 2015-2021